Låt mig få sova!

I slutet av julledigheten började jag få problem med att somna på kvällarna. När jag väl somnade sov jag också längre än planerat. Sakta blev dygnet förskjutet mer och mer. Trots att jag kunde känna mig trött vid 1-tiden på natten kunde jag inte somna, ibland låg jag vaken till 4-tiden. Jag har nu i ett par nätter försökt vända tillbaka dygnet och tvinga mig upp på morgonen. Trots det ligger jag vaken till 2-, 3-tiden på nätterna. Ikväll hoppas jag i alla fall att jag kan somna tidigare. Idag har det varit arbetsdag samt att jag sovit lite, så det borde ju hjälpa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: