Äntligen hemma, men åker snart igen

Jag är nu hemma igen efter julfirandet på annan ort. Det har varit trevligt men jag ska inte ljuga med att jag haft hemlängtan. Jag blir dock inte långvarig i hemmets trygga vrå, imorgon åker jag nämligen till fjälls i 6 dagar. Vi är 12 stycken som ska trängas i en stuga över nyår, jag blir nervös av bara tanken och jag vet inte hur det kommer att gå. Jag känner mig smått orolig så jag vill inte skriva så mycket om det just nu, får ta den historien när jag kommer hem.

God Jul och ett Gott Nytt År till er alla.

2 Responses to Äntligen hemma, men åker snart igen

  1. Kicki Krigsman skriver:

    12 stycken i 1 stuga, alltså finns det bara 1 toa eller? Jag som är behov av toa 10-15 gånger/dygn efter att jag har opererat bort tjocktarmen, jag skulle nog inte ens utsätta mig för det. Det är nackdelen med att inte ha stomi, men det är inte helt fel att sitta hemma och mysa med vovvarna heller. Ha en trevlig helg// Kicki

    • Jag och Crohns skriver:

      Det blev inget nyår i fjällen för min del. Har legat till sängs i ett par dagar och mått mindre bra med feber bland annat. Så det blev ett lugnt nyårsfirande hemma, men det gick bra det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: