Humira tidigare än planerat?

Nu är jag julledig och jag har gjort bort alla julbestyr. Allt vore toppen om det inte vore för tröttheten som slagit till och halsen som är lite krasslig, men än så länge har ingen riktig förkylning brutit ut, hoppas det ger med sig.

Imorgon åker jag iväg för att fira jul och blir borta i ett par dagar. På julafton ska jag egentligen ska ta Humira, dålig timing minst sagt. Hur viktigt är det egentligen att ta Humira på exakt 14 dagars mellanrum? Jag tänkte nämligen ta någon dag före så jag slipper hålla på med detta nu när åker bort…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: