Bra träning efter julmat

Idag har det gått riktigt bra på gymmet efter gårdagens rejäla ätande vid julbordet. Om det beror på maten eller bara en bra dagsform vet jag inte, antagligen en kombination av både. Det blev en del ökningar i ett par övningar jämfört med föregående pass och det är roligt att det fortfarande går framåt. Vid nästa pass ska jag göra ännu en ökning för att se hur kroppen pallar med, antagligen kommer det bli svårt då det inte händer så mycket på ett par dagar, men det ska ändå bli spännande.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: