Första julbordet avklarat

Jag har precis varit och ätit årets första julbord. Min mage är så mätt den kan bli, jag kan så här i efterhand säga att jag åt alldeles förmycket. Lätt att vara efterklok men det är samma visa varje år. Magen har växt lite mer än planerat den senaste månaden, det är i och för sig ett bra tecken, men det är inte så hälsosamt. Magen har också fått sig en Humira-injektion idag, så det kanske är bra att ge sig själv lite extra näring. Antagligen blir det inte så mycket fika denna kväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: