Man mår som man förtjänar

Ångesten har legat och grott sedan festen i lördags, själva festen är inget jag mår dåligt över för det var skoj, det är dagarna efter som är jobbiga. Jag är trött och sliten, känner mig vek och utbränd, typ som att vara sjuk ungefär, hoppas verkligen att jag inte ordnat mig själv förkyld. Dock har jag fortsatt äta dåligt och igår fick jag ordentligt med ajaj i magen efter att jag ätit förmycket jordnötter, sömnen blev verkligen förstörd på grund av detta. Träningen har inte heller varit så rolig då man känner sig risig, otroligt nog har jag ändå lyckats prestera bra. Nu blir det att gå till sängs tidigt och försöka ladda om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: