Prover och blodtryck

Idag har jag varit och tagit de blodprover som jag tar med jämna mellanrum. Samtidigt passade jag på att kolla blodtrycket, det var något lågt, men inte så farligt faktiskt. Yrsel har blivit mindre än tidigare i veckan, även om det inte riktigt är som det brukar. Får se om det är något som syns på provsvaren.

Jag var lite orolig att jag skulle behöva avstå från onsdags-innebandyn när det varit så snurrigt, men det blev av och jag är nu hemkommen från bandyn. Måste säga att jag är helt slut, men roligt är det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: