Hat mot yrsel

Det är lika jobbigt varje gång jag får ordentligt med yrsel. Ofta finns det där i mindre mängder, men idag är en sådan dag då det blir extra mycket. Jag blir då väldigt yr och balansen finns inte där riktigt, samtidigt som illamåendet börjar komma. Om det beror på biverkningar från någon medicin eller om det är något annat vet jag inte. Jag har kollat upp det för något år sedan då det var mer ihållande, men det gjordes väl inte så mycket förutom att konstatera att mitt blodtryck var rätt lågt. Förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Annonser

3 Responses to Hat mot yrsel

 1. jagochminmage skriver:

  Jag har också känt mig yr på sista tiden. Konstigt det där. Jag funderar på järnbrist men det hade jag inte sist jag tog prover. Kanske är lågt blodtryck som du. Eller medicin. Jag får remicade för tillfället. Sa dom något mer när du kollade upp det?

  • Jag och Crohns skriver:

   Kommer inte riktigt ihåg, det var ganska länge sedan. De sa att jag skulle återkomma om det blir värre, men det har jag aldrig gjort det.

   Min läkare bestämde att jag skulle börja med B12 för något år sedan, då något värde var dåligt. Det skulle då förhoppningsvis hjälpa mot trötthet och yrsel. Jag äter fortfarande B12 dagligen, men det verkar då inte ha något att göra med hur jag känner mig nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: