Innebandy

Det var säkert 10 år sedan jag spelade innebandy sist, det var mest något jag gjorde under skoltiden. Nu har jag och några från jobbet börjat spela 1 timme i veckan, och idag var första gången. Det var länge sedan konditionen var bra, och nu efter dessa snabba ruscher fram och tillbaka så gör det rent ont i kroppen. Imorgon kommer jag antagligen att ha problem att gå, och att det är bendag på gymmet imorgon kommer inte att hjälpa. Men på sikt kommer detta säkert att ge lite resultat på flåset. Det enda jag oroar mig för är att knäet ska ge upp, idag gick det dock över förväntan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: