Jag storhandlar

Denna tisdag har jag handlat mat för säkert 2 veckor framåt, det är inte ofta jag gör sådana storköp. Ganska skönt att ha välfyllt skafferi, det är bara att slänga fläsket i käften och njuta. Det blev kanske inte så mycket fläsk, men en hel del magert kött och lite annat smått och gott. Med gott så menar jag såklart inte godis och chips, utan exempelvis ost och ägg. Nä nu svamlar jag mest i nattmössa, bäst att lägga sig :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: