Sömnen som försvann

Förra veckan sov jag mycket mindre än vad jag vanligtvis gör. Jag trodde koman skulle komma någon gång under veckan, men det gjorde den inte riktigt. En kort stund på lördagskvällen slocknande jag när jag la mig ner efter middagen, men sedan var jag igång igen. På ett vis är det ganska trevligt, men jag mår inte så bra på morgnarna. Denna vecka ska jag göra ett försök att få 8 timmar per natt, det hade varit väldigt skönt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: