En dag med pasta

Jag åt pastagratäng igår, det var första gången på väldigt länge. Jag slutade med pasta då jag började med glutenfritt, men har nu provat en del rätter med gluten efter att jag blivit bättre. Fortfarande äter jag bara gluten vid vissa tillfällen, börjar det fungera kanske det blir oftare. Men har man en bra medicin kanske det ändå inte är så smart att återgå till gamla vanor. Det är kanske en anledning till varför man blivit sämre. Sköter man kosten kanske inte mediciner behövs längre fram, värt att tänka på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: