Jag sover inte

Jag fortsätter med att inte sova på nätterna. Jag är upp till 2-tiden och vaknar en stund senare inför en ny arbetsdag. Jag tränar också för fullt så det beror inte på att jag varit lat. Antagligen är det något i huvudet som spökar, samtidigt som det är mycket med allt möjligt. I vanliga fall brukar det inte vara något problem med att sova, men kommer säkerligen att slå tillbaka med full kraft så att jag blir totalt dödstrött i en veckan eller två.

Annonser

2 Responses to Jag sover inte

  1. Maria skriver:

    Usch, jag känner igen det där. Är himla dålig på att sova och ja, det blir rätt jobbigt mot slutet av veckan och på eftermiddagarna. Hoppas det vänder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: