Träningen går bra

Den senaste tiden har jag inte haft mycket för mig, det är mest träningen som är något värt att nämna. Denna vecka har gått riktigt bra, trots att jag sovit väldigt dåligt av någon anledning. Dock har magen börjat bete sig lite konstigt, kan vara något jag äter eller så kanske det blir för mycket träning som sätter stress på kroppen. Jag ska hålla lite extra koll på vad det kan tänkas vara kommande vecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: