Lite å göra, eller mycket?!

När jag har mycket att göra längtar jag till lugnare stunder, och när jag inte har något att göra blir jag stressad över det. Känns som jag slösat hela denna dag på ingenting, även om jag faktiskt försökt göra saker. Varför ska man vara en sådan trögskalle, kan jag bara inte försöka njuta av att få ha det lugnt och skönt. Kan vara någon typ av söndagsångest som fått grepp om mina tankar, eller bara brist på annat att fylla knoppen med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: