Mycket träning denna vecka

På grund av att jag var trött och sedan borta över helgen så blev det inte så mycket träning förra veckan. Denna vecka har däremot blivit desto mer, förutom vilodag imorgon fredag så blir det träning 6 dagar denna vecka. Det har känts bra varenda pass och träningsvärken har satt sig på rätta ställena. Känner verkligen att maten bara sugs upp av kroppen vid varje måltid.

Tyvärr är inte allt på topp, magen har krånglat lite. Jag har dock tillåtit mig att äta palt en dag, vilket består av mycket mjöl, kan vara en av orsakerna. Vi får se om energin finns under helgen, eller om det blir någon extra vilodag istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: