Hemma igen

Jag är hemma igen efter en härlig helg till fjälls. Resan och vistelsen har gått bra och jag har känt mig rätt okej överlag. Det har blivit både en del snickrande på stugan, utflykt och vanligt grabbskoj. Magen har klarat sig bra och det var skönt att ha allt förberett med matlådor och sådant innan jag åkte. Det blev också några öl och snacks, men måttligt och utan att ställa till problem. Tiden gick fort och det kändes lite jobbigt att åka hem när det väl blev dags, men det är också skönt att komma hem till sitt eget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: