Åker bort över helgen

Om en liten stund åker jag och några kompisar ut i ödemarken nära fjällen. Mest för att träffas och ha skoj, men också för att hjälpa en av oss att bygga på sin stuga. Även om det bara är några dagar så vill jag vara någorlunda förberedd, jag har gjort matlådor och sett till att jag har bra kläder. Det enda som jag inte får glömma är medicinen, resten kan man ju alltid fixa om det skulle krisa.

Det känns alltid lite jobbigt att åka bort när man inte känner sig helt kry, men det brukar ju oftast ändå vara värt det om ingen oförutsett uppstår. Förhoppningsvis blir det riktigt roligt. Trevlig helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: