Lite blod tack

De senaste dagarna har varit rätt händelselösa, förutom jobb så har jag bara tagit det lugnt. Idag har det blivit lite mera fart, men inte med mycket. Jag har nämligen varit och tränat, formen är inte på topp, men jag rör då på mig igen.

Jag har också varit och tagit blodprover idag och det gick bra. Mina blodådror vill inte alltid vara samarbetsvillig så det kan kännas lite jobbigt om det blir flera stick. Vad provsvaren säger är en annan sak.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: