Yr i bollen

Helgen blev inte som jag tänkt mig. Tröttheten som kom i början av veckan är fortfarande kvar, och i lördags blev jag väldigt snurrig i skallen, jag blev rent tvungen och lägga mig (och det berodde inte på alkohol :) Idag är yrseln borta men jag är fortfarande slö, vette tusen varför det ska vara upp och ned på detta vis. Det blev alltså inget bullbak eller något annat vettigt gjort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: