Trött och låst

Igår fick jag mig en härlig låsning i ryggen då jag var och tränade, synd när det för övrigt gått så bra, men det är inget allvarligt och det brukar släppa på någon dag. Igår var jag dessutom ordentligt trött, kan det bara vara slumpen eller är det för jag nyligen tog en ny injektion Humira.

Gårdagen var en mindre lyckad dag, men jag vill hoppas att det vänder till helgen. Då kanske det blir ett nytt bullbak, och något storkok så att jag har något att äta till veckan. I övrigt ska det bli en lugn helg.

 

Annonser

2 Responses to Trött och låst

  1. jagochminmage skriver:

    Hoppas du kan träna snart igen. Jag märker att jag mår mycket bättre när jag får träna även om det är svårt ibland när jag har skov. Hur tränar du? Mest styrka? Jag brukar gå ut och springa. Mår jag inte så bra blir det en promenad eller en mycket kort springtur. Det känns så skönt när kroppen är trött av träning istället för sjukdom.

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag håller med, träningen är bra så länge man anpassar den efter dagsformen. Nu tränar jag styrka, men det blir en del promenader också. Förut sprang jag mycket, men ett krånglande knä har satt stopp för det. Till vintern tänkte jag åka en del skidor som konditionsträning istället. Träningen, maten och magen fungerar rätt bra nu, kroppsvikten och styrkar ökar sakta, får bara se hur länge det håller i sig. Lycka till med träningen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: