Första snön är här

Första riktiga snön har landat för i år, men innan snön har fått riktigt fäste är det bara slask och trist. Det blir bättre när kylan kommer, då blir det vinter på riktigt. Jag tycker både bra och dåligt om vinter, bästa perioden är ändå på våren när solen tittar fram, och möjligheten att vara ute i naturen blir bättre. Samtidigt kan det vara mysigt när mörkret kryper på och julstämningen kommer, inte heller dumt att få vara inne och mysa. Tyvärr blir vintern kombinerat med höst och vår alldeles för långdragen, sommaren kunde faktiskt fått vara längre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: