Vikten de senaste 12 månaderna

Jag har gjort ett diagram över min vikt från september 2011 och 12 månader framåt. I september 2011 har jag redan börjat öka i vikt och det gick bra fram till jul ungefär. Efter nyår blev det svårt att hålla vikten och efter lite pendlade började jag sakta tappa mer och mer. Jag ska givetvis fortsätta med att dokumentera vikten för att se om det går enligt planerna eller om det bli plattfall ännu en gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: