Bunkra upp matförrådet

Denna helg har jag lagat mer mat än vanligt, mest för att jag hade sådant som var på väg att bli dåligt annars. Nu har jag flera färdiga matlådor i frysen för de dagar jag behöver något snabbt och enkelt. Jag har bland annat gjort en god wok med fläskfilé och grönsaker, tillsammans med ris och någon stark sås blir jag väldigt belåten. Just nu har jag fått mer lust att laga mat, det ska jag ta vara på och köra medan energin fortfarande finns kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: