Godisfällan igen!

Fy fan vad besviken jag blir på mig själv. Ännu en gång har jag fastnat i godisfällan, trodde jag kunde ha snacks hemma för speciella tillfällen, ack så fel jag hade. Jag har nu lärt mig att det inte går, finns det godsaker hemma så kommer jag att äta upp det. Detta har nu pågått i tre dagar. Köpte godis och chips före helgen som jag tänkte ha som lördagsgott några helger framöver. Åt knappt något i lördags och trodde detta skulle gå fint. Söndag, måndag och tisdag har nu varit en fett- och socker-fest, äckligt.

Jag vet att jag skrivit om detta problem tidigare, och att jag skulle skärpa mig, men det går inte så bra. När magen inte blir lika upprörd som tidigare är det enkelt att se mellan fingrarna. Nu har jag upplevt samma sak flera gånger och jag vet hur det slutar. Jag måste helt enkelt sluta köpa sådant jag egentligen inte vill äta, synd att det smakar gott.

Nu när magen är bättre har jag ju chansen att äta bra saker, ska inte sabba det med att stoppa i mig värdelöst skräp. Jag tänker på hur sjukt skötsam jag var med kosten när magen inte alls fungerade, då drömde jag istället om att få äta vanlig mat.

Från och med nu är det köpstopp på fläsk-chips och god-godis, detta är ju satans påfund, man blir ju ett beroende efter första munsbiten. I fortsättningen får det bli frukt och grönsaker när jag blir sugen.

Snart slut, har ätit alldeles förmycket…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: