Äta, vila och höststök

I helgen har jag gjort mig redo för vintern. Gömt bort sommarkläder och tagit fram varmare plagg. Bilen har fått sig en översyn med extraljus, kupévärmare och en ordentlig städning. Förutom en del andra småsaker har jag försökt ta det lugnt, tröttheten har varit här hela veckan och jag har inte känt mig pigg alls. Har lite ont i halsen och försöker göra allt för att det inte ska bryta ut, tyvärr är det väldigt mycket förkylningar i omlopp just nu.

God mat och lite snacks blandat med film har fått mig att varva ner. Jag har också sovit ordentligt, och det kanske är viktigast för återhämtningens skull.

Baconfylld fläskfilé brukar det inte bli speciellt ofta…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: