Stretcha mera och lyfta mindre

Träningen på gymmet började rätt bra efter det långa uppehållet, men tyvärr har ett dåligt knä, samt en känslig rygg satt stopp. Jag har alltid haft dessa problem, men träningen har hjälpt tidigare. Nu måste jag backa ännu mera och det extra försiktigt.

Jag ska komma igång och stretcha mera också. Då det blir mycket skrivbordsittande blir musklerna korta omkring höfterna, vilket kan leda till ryggproblem, och jag sitter ju inte alltid perfekt heller. Bättre rörligt och hållning, samt försiktig och förebyggande träning ska förhoppningsvis lösa problemen. Att få rutin på att stretcha är svårt, har försökt förut men förtränings lätt, dags att skärpa sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: