Äta mer och fika mindre

Fika för mig är frukost, förmiddagsfika, eftermiddagsfika och kvällsfika, allt utom lunch och middag alltså. Tyvärr är fikastunderna rätt så näringslösa mål, det blir ofta fil och flingor, riskaka med något pålägg osv. Jag äter inte speciellt mycket heller eftersom bröd (gluten) inte ingår i min kost längre. Sedan jag tog upp träningen har jag märkt att jag behöver mer mat, men det har inte blivit så. Nu funderar jag på att få i mig en extra middag istället för dessa små fikastunder som inte ger något. Mina planer är att göra en varm och nyttig kvällsmiddag istället för kvällsfika, ska göra ett försök i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: