Utarbetad

I helgen har jag hjälpt några släktingar med ett bygge, och det blev lite mer än vad jag egentligen orkar. Från morgon till kväll är inte riktigt en optimal arbetsdag under en helg då jag borde vila upp mig. När tempot är högt hela tiden känner jag inte riktigt av det förrän det lugnar ner sig, och då kommer koman. Ibland är det svårt att säga nej, men då får man skylla sig själv också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: