Simningen var sådär

Jag har varit och simmat idag. Det var rätt roligt den stund jag var där. Tyvärr så påverkas jag ganska lätt av sömnmedlet de har i vattnet, för de är väl sömnmedel i vattnet?! Efteråt blir jag så otroligt trött, varm och olustig. Jag hade förträngt detta från tidigare. Jag som planerat att simma i år, nu har jag dock börjat tänka om. Funderar på att skippa simmet helt och lägga krutet på något annat. När snön kommer ska jag i alla fall åka längdskidor, till dess får nog promenader räcka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: