Promenad i mörkret

Jag har varit ute i mörkret och promenerat, jag tycker det är härligt. Men varför gillar jag mörkret så mycket?! Det är egentligen otäckt ute i höstnatten, men jag känner mig trygg. Det är stämningsfullt, men samtidigt sorgligt på något vis. Det känns som man verkligen får vara för sig själv, nästan som att vara osynlig. Det blir lätt att slappna av och få tankarna att gå. Jag kan verkligen bli tokig av att sitta inomhus för länge. Ska passa på att vara ute mer innan vintern och kylan kommer, då blir det genast mer jobbigt.

Annonser

6 Responses to Promenad i mörkret

 1. Maria skriver:

  Precis mina tankar. Är också jämt ute och går i mörkret. Gillar också känslan av att nästan inte synas. /maria

 2. hallonmoset skriver:

  Jag var också på promenad tidigare ikväll. Insåg att jag fortfarande är lite mörkrädd. Men det är mysigt med mörkret när man kan tända massor av ljus och bara mysa :)

 3. Susanne skriver:

  Morrn morrn..här har regnet piskat mot rutan hela natten men det är rätt mysigt när man själv ligger i en varm säng..jag bor mitt ute i skogen utan varken gatlyktor eller grannar,när det blir mörkt så blir det becksvart men jag älskar hösten med hög luft och alla färger..mörkret känns mysigt på något vis,lider inte alls av det:)
  Nu blir det en sväng in till Ludvika,en färd på 10 mil tur och retur så det gäller att ta det lugnt med fikat så magen håller sig snäll..ha en kanonbra dag hälsar både folk och hundar i Bergslagsskogen:))

  • Jag och Crohns skriver:

   Lite otäckt kan det ju bli när det blir totalt kolsvart. Men det låter skönt att bo en bit utanför bebyggelsen, får mig att längta till sommarstugan. Hösten är verkligen härlig, det känns så fräscht och frisk, att det är vacker skadar ingen heller. Ha en bra dag ni också:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: