Azatioprin och Humira samtidigt?

Jag har ätit Imurel (Azatioprin) i 10 år och ska göra det så länge jag förmår. I och med att jag började med Humira trodde jag att det skulle bli slut med Imurel, men så blev det inte, i alla fall inte just nu. Jag har fått en del frågor om varför jag tar båda. På apoteket har de också påpekat om att bieffekterna kan förstärkas om man tar båda samtidigt. Anledning till att jag ska ta båda två är att Imurel ska skydda från att det bildas antikroppar mot Humira, så att jag inte bli immun mot medicinen helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: