Regnet håller mig inne

Världens sämsta väder tenderar att göra denna helg till en inomhushelg. Det är tråkigt att vara inne i allt för långa perioder. Detta måste ha varit den sämsta sommaren på väldigt länge, och jag som trodde hösten skulle bli bättre. Imorgon ska jag till gymmet och fortsätta på min mjukstart, sedan lär jag väl bli tvungen att glo på TV hela helgen, jag har nämligen redan städat. Någon aktivitet måste jag hur som helst hitta på, vare sig det blir i regnet eller ej.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: