Jag är trött

Efter bara ett par veckors arbete så skulle jag behöva en ny semester. Det är mycket att göra på jobbet och stressen börjar påverka magen. Även hemma räcker inte tiden till och jag har börjat sova sämre, kan inte riktigt varva ner helt enkelt. Hösten är en tid då jag har mycket som jag vill göra, vinter blir oftast lugnare då man är mer inomhus. Mina planer till helgen är att glo på tv och småpyssla här hemma, ambitiösa projekt förbjudes.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: