Dubbel dos Humira

Jag har precis pumpat i mig 2 doser av Humira. Efter det långa uppehållet tyckte läkaren att jag behövde en extra laddning. Skönt att äntligen få vara igång med medicinen igen. Om allt går som det ska så blir den hädan efter bara en spruta varannan vecka.

Annonser

2 Responses to Dubbel dos Humira

  1. jagochminmage skriver:

    Skönt att du får ta medicinen igen! Hur tycker du Humira funkar för dig? Jag ska få antingen det eller Remicade och vet inte vad jag ska välja. Är det svårt att ta sprutan/pennan?

    • Jag och Crohns skriver:

      Magen har klarat sig bättre efter första sprutorna, men på grund av det långa uppehållet vill jag inte säga förmycket. Jag fick Humira istället för Remicade för att det är så långt till sjukvården. Men om jag fick välja så skulle jag ändå ta Humira, skönt att slippa åka in även om det är nära. Det är inte svårt att använda pennan, bara lite obehagligt. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: