Paus från kanelbullar

I och med att jag började med glutenfritt har jag näst intill slutat äta bröd. Det är både dyrt och jobbigt att baka glutenfritt bröd om det ska ätas dagligen. Att köpa glutenfritt bröd är inte heller något bra alternativ då det också är väldigt dyrt, men visst går det bra om det bara blir någon enstaka gång. Nu längtar jag inte efter bröd som jag gjorde tidigare, i så fall får det bli riskakor för att stilla begäret.

Kanelbullar har jag istället bakat under sommaren för att få något gott till kaffet. De räcker länge  om man nöjer sig med en om dagen, vilket i sig är rätt ofta. Men nu sätter jag även stopp för bullarna på ett tag. Om jag ska vara ärlig så har det blivit några fler vissa dagar, och det är inte mening, då blir det genast onyttigt och en dålig vana. Jag kommer garanterat sakna dessa underbara små skapelser, men det får inte hjälpas, det är ju inte ett evigt farväl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: