Antibiotika

Imorgon börjar jag en antibiotikabehandling mot förkylningen som aldrig tycks ge upp. Förkylningen måste bort så att jag kan fortsätta med Humira. Det blir en 10-dagars kur med Doxyferm, och jag hoppas att det gör susen.

Annonser

4 Responses to Antibiotika

 1. Stefan skriver:

  Det är intressant detta, jag är ju klar för Humira sedan länge, men har dragit på det för att jag haft lite tvekan och en inplanerar resa till USA, så jag har inte vågat… undra om det är den som gör att du inte blir kvitt förkylningen, och att du fått den…
  Har du frågat något om hur antibiotika funkar samtidigt som du står på Humira, så den inte slår bakut….

 2. Jag och Crohns skriver:

  Det är samma läkare som ordnat med både Humira och antibiotikan, så det borde vara i sin ordning. Men han har också sagt att Humiran kan lättare ge luftvägsinfektioner, så misstanken att det hjälpt till är mycket möjlig. Jag äter Imurel samtidigt som Humira, och de kan förstärka bieffekterna när de tas samtidigt.

  Men förutom förkylningen så känner jag inte av något annat, magen sköter sig också bättre.

  Förstår att det är ett svårt val att starta Humira just när du ska ut på en sådan resa.

 3. Stefan skriver:

  OK
  Varför Imurel och Humira samtidigt??

  • Jag och Crohns skriver:

   Nu när du frågar så kan jag inte exakt komma ihåg anledning, men jag frågade själv samma sak. Det var något Imurel skulle hjälpa till med i alla fall. Ska fråga igen vid nästa samtal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: