Tur nog finns matsuget kvar trots förkylningen, även om det kanske inte alltid är det nyttigast maten jag trånar efter.
Längtan efter hamburgare blev idag för stort, jag vara bara tvungen att få sätta tänderna i en. Det blev först och främst ett brödbak för att få glutenfria hamburgerbröd, jag utesluter fortfarande gluten. Under tiden brödet jäste gjorde jag några enkla burgare av nötfärs, ner i stekpannan samtidigt som brödet åkte in i ugnen. Mellan kött och bröd rymdes också stekt lök, isbergssallad, tomat, saltgurka, dressing (gjord på yoghurt), samt en skvätt ketchup. Detta är kanske inte den bästa maten, men dessa burgare är faktiskt inte så onyttiga.
Resultatet blev över förväntan trots den knappa tiden. Redan imorgon kommer jag att äta två hamburgare till, rester är fina grejer :) Sedan får jag lugna mig lite med det goda, så att inte magen blir upprörd.
såg riktigt gott ut!
Ja det var det :)
Smaklökarna fick verkligen leva för en dag och känna på något annat än kyckling och ris.