Hamburgare, glutenfria

Tur nog finns matsuget kvar trots förkylningen, även om det kanske inte alltid är det nyttigast maten jag trånar efter.

Längtan efter hamburgare blev idag för stort, jag vara bara tvungen att få sätta tänderna i en. Det blev först och främst ett brödbak för att få glutenfria hamburgerbröd, jag utesluter fortfarande gluten. Under tiden brödet jäste gjorde jag några enkla burgare av nötfärs, ner i stekpannan samtidigt som brödet åkte in i ugnen. Mellan kött och bröd rymdes också stekt lök, isbergssallad, tomat, saltgurka, dressing (gjord på yoghurt), samt en skvätt ketchup. Detta är kanske inte den bästa maten, men dessa burgare är faktiskt inte så onyttiga.

Resultatet blev över förväntan trots den knappa tiden. Redan imorgon kommer jag att äta två hamburgare till, rester är fina grejer :) Sedan får jag lugna mig lite med det goda, så att inte magen blir upprörd.

Dessa två godingar finns nu inte mer…

Annonser

2 Responses to Hamburgare, glutenfria

  1. Sofia skriver:

    såg riktigt gott ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: