Förkylningen som aldrig försvann

Sedan början av veckan har jag försökt ignorera vad jag kände var på gång. Jag trodde att förkylningen höll på att försvinna, men redan i måndags började den gro sig starkare igen. Under veckan har det bara blivit värre och jag är nu snorig, hostar slem och har ont i halsen. Jag har aldrig tidigare varit förkyld så länge, fyra veckor har passerat och det är fortfarande samma sak.

Det första som irriterar mig är att jag inte får ta Humira, magen mår faktiskt bättre. Det andra som irriterar mig är att det kanske är Humira som gör att förkylningen inte går över, och kanske också orsaken till att jag blivit sjuk.

Jag har hört att en exorcism löser de flesta problem, kanske värt att prova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: