Magen full av tacos

Jag kände att jag behövde något gott till middag idag. Det fick bli tacos som jag faktiskt inte ätit på länge. Det blev lite mer än vad jag tänkt mig, men jag lyckades få ner det ändå. Mitt cocacola-beroende som jag byggt upp under sommaren sitter fortfarande kvar.

Annonser

2 Responses to Magen full av tacos

 1. Emma skriver:

  Hejsan :)
  Måste bara fråga hur din mage reagerar på kolsyrad läsk?

  • Jag och Crohns skriver:

   Hejsan!

   Under de senaste åren har jag druckit väldigt lite läsk, men det händer såklart. Under denna sommaren har det blivit desto mer, delvis för det blivit lite bättre efter Humiran och för att jag helt enkelt slarvat.

   Just nu går det bra att dricka läsk, även om jag tidigare tyckt att det gjort mig sämre. Meningen var att jag skulle sluta med läsken när jag började om att jobba i augusti, men blev det svårare än jag trott :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: