Samtal med doktorn

Idag ringde min doktor för att höra hur det gått för mig och användandet av Humira. Tyvärr fick jag säga att jag fått en ordentlig förkylning och inte kunnat ta sprutan för denna vecka. Förutom förkylningen så tycker jag att det blivit bättre, magen är lugnare exempelvis. Om ungefär en månad ska jag ta nya prover, kalprotektinvärdet är det som är mest intressant eftersom det har varit dåligt så länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: