Får ingen luft

I natt drömde jag att jag blev kvävd, men när jag vaknade kunde jag fortfarande inte andas, tills jag öppnade käften i panik efter luft. Det var totalt stopp i snoken, inte en endaste luftmolekyl kunde ta sig igenom. Jag har aldrig varit med om likande, trodde inte det kunde svälla så ordentligt i kråkgångarna. Men tack och lov kunde en dusch med nässprayen få igång cirkulationen igen.

Kan inte säga att förkylningen vill ge upp så lätt.

Annonser

2 Responses to Får ingen luft

  1. jagochminmage skriver:

    Usch vad jobbigt. Man kan tycka att det räcker med magen. Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: