Hostan håller mig vaken

Trots hostmedicin så hostar jag hela tiden, speciellt när jag ska sova. Detta har gjort att jag inte sover så mycket. Nu är det snart midnatt och jag trodde att jag skulle vara dödstrött vid det här laget, men något verkar hålla mig igång. Kanske har hostan något med det att göra. Som tur är så har det väl inte varit något superväder de senaste dagarna, så jag slipper då ha ångest över det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: