Morgonpromenad

Förkylningen är värst på morgonen, men jag försöker ändå ta mig ut i friska luften för en kort morgonpromenad. Sommaren är verkligen den perfekta årstiden för tidiga promenader. Det är lagom varmt och det är fina miljöer att gå i när grönskan växer. Jag tänkte också att detta skulle bli en smygstart inför uppstarten av träningen. Det har verkligen stått stilla ett bra tag och jag börjar bli sugen på att komma igång igen. Att ta uppehåll har ju inte bara nackdelar, motivationen och längtan av att träna börjar komma tillbaka.

Morgonpromenad är en härlig start på dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: