Ännu ett bullbak

En kanelbulle till kaffet är vardagslyx som jag skämt bort mig med den senaste tiden, och jag har inte planerat att sluta. Ikväll har jag gjort ett nytt bullbak för att fylla lagret igen, och det är så klart glutenfria bullar.  Nu blev det ett nytt recept som var lite mer komplicerat, om det blir bättre återstår att se. Bullar passar jättebra att frysa och är perfekt att ha till hands när suget slår till. Givetvis ska jag inte äta bullar hela dagarna så lite disciplin måste jag allt ha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: