Festen över…

Det har blivit ett litet uppehåll här på bloggen sedan jag söp mig full i fredags. Faktum är att den tänka tvådagarsfesten bara blev till en, och jag fick ställa in lördagens festligheter.

Jag drack faktiskt inte så mycket, men tillräckligt för att vara mig. Det blev några öl och lite vin under kvällen, det var en lugn och rolig förfest. Ute på området var det också bra, fint väder och lagom med folk, en gnutta förmycket dans på discot kanske :) På det hela var det en helt okej kväll.

Morgonen efter är alltid jobbig, fast det var inte så jättefarligt. Jag fixade bra frukost och var uppe ganska tidigt men segheten i kroppen började komma efter ett tag, och sedan mot eftermiddagen fick jag ont i bröstet och ryggen. Jag vet inte vars detta kom ifrån, men det blev så jobbigt att jag var tvungen att ställa in andra kvällens fest. Jag blir lätt lite nedstämd dagen efter jag druckit, jag mådde ganska bra innan, varför ska jag göra så jag känner såhär.

På det hela har jag också fått rätt så ont i halsen, en förkylning som börjat gro efter helgen, nu känns festen ännu mer onödig. Problemet när man inte festar så ofta är att man lätt glömmer varför. Att vara bakis och må skit i flera dagar är inte värt det, vissa klarar det bra, men jag gör det inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: