Nu blir det fest!

Jag har ännu en gång varit i stugan, där jag trivs väldigt bra. Har precis kommit hem för att delta i något så ovanligt som en helg med festligheter och alkohol. Årets lilla stadsfest drar igång i dagarna och många vänner åker hem för att träffas. Det har blivit tradition och det är något jag inte vill missa.

Alkoholen ska jag försöka inta med förstånd, det brukar inte vara något problem nu för tiden, jag börjar lära mig. Det är 5 månader sedan sista riktiga festen, jag har festat nykter sedan dess. Det skulle vara kul om vädret blir toppen, och att jag inte blir allt för risig av detta.

Annonser

4 Responses to Nu blir det fest!

 1. Sedan jag blivit sjuk kan jag inte dricka alkohol alls. Det blir typ ett glas vin sen blir jag dyngrak om jag får i mig mer. Jobbigt =/ Men är inte så mycket för alkohol så att det gör så himla mycket :) men ibland kan det vara roligt att dricka mer än ett glas vin, typ två ;) Kram

  • Jag och Crohns skriver:

   Jag dricker nästan aldrig, och det är sällan värt att bli bakis, och det behövs så lite för att bli bakis nu för tiden. Håller med dig att alkohol inte är något viktigt i livet, men ibland vill man göra som kompisarna :) Kram

 2. Johanna Malm skriver:

  Hej, det var ett tag sen. Har inte varit så mycket här då jag flyttat för 6 månader sen och nu börjar jag känna mig hemmastadd och rutinerna är mer normala nu. :) Jag har läst igenom några av dina inlägg och som jag förstår så är din mage i uppror. :(
  Hur går det?
  Många hälsningar från Borås.
  /Johanna

  • Jag och Crohns skriver:

   Hejsan!

   Roligt att höra att du börjat komma till rätta i Borås.
   Ja det har varit en ganska jobbig vår, men det har börjat kännas lite bättre sedan jag började med Humira, får hoppas att de gör sitt jobb.

   Är allt bra med dig annars då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: