Kraftig viktminskning

Från januari till idag (6 månader) har jag förlorat 12 kg i vikt. När magen började krångla (mer än vanligt) blev matintaget automatiskt mindre för att slippa gå på toaletten så ofta. Jag har också haft dålig aptit under våren, och det blev inte alltid så nyttiga mål.

Under hösten 2011 tränade jag mycket, jag åt också nyttigt och mycket. Träningen gick väldigt bra, jag ökade både belastningen och min egen vikt. Frågan är om det tillslut blev för mycket för kroppen att klara av, eller om det var något annat som gjorde att jag kom in i mitt värsta skov hittills.

I december vägde jag 75 kg, och idag är jag nere på 63 kg. Det verkar som jag nu stannat i vikt och kanske kan jag lägga på mig några kilon igen. Träningen är inte alls så prioriterat idag som den var då. Jag försöker hålla 2 pass i veckan för att inte tappa allt. Jag tänker inte dra igång något mer seriöst under sommaren, får se hur det känns till hösten.

Sommaren är här och det är ett bra tillfälle av ta det lugnt. Nu när jag också börjat med Humira vill jag inte heller stressa kroppen i onödan, när jag vet att jag klarar av den och mår bättre får jag öka takten i små steg.

Annonser

2 Responses to Kraftig viktminskning

  1. Sofia skriver:

    Hoppas att humira hjälper för dig och att du snart kan komma igång med träningen igen :) För mig tog det 3 veckor – 1 månad innan jag började bli bättre och efter 2 månader kunde jag börja träna ordentligt igen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: