Semester 2012

Då var det dags. Sista arbetsdagen gjordes igår, och nu har jag semester. Jag åkte direkt till sommarstugan där jag planerat att tillbringa helgen. Igår och under förmiddagen idag har jag gjort klart installationen av solcellerna, så nu är det inte så mycket kvar att göra. Jag håller nu på att varva ner och börja känna lugnet, antagligen behövs det ett par dagar innan jag kan slappna av på riktigt och bara njuta. Det enda jag måste göra här i stugan just nu är att hålla elden igång, och sedan tillaga min mat på järnspisen, rogivande kan jag sammanfatta det som. Förhoppningsvis kommer jag också igång med en bra bok, en av mina planer under semestern var ju att få fart på läsningen.

Magen har mått bra med undantag från min pasta-incident tidigare i veckan. Jag ska hem imorgon och ladda upp för en ny omgång med Humira som jag ska ta på onsdag. Antagligen ska jag ta nya prover om någon vecka för att se hur mina värden är. Rent allmänt mår jag okej, inte sämre i alla fall, vilken kan ses som lovande.

Nu har solen precis tittat fram och jag ska ut i sommarnatten för att fiska. Känslan av sommarlov börjar infinna sig :)

Detta är annat än microvågsugn.

6 Responses to Semester 2012

  1. Maria skriver:

    Vad vackert du skriver:-) får jag komma?;-) ha en härlig semester. Kram

  2. Sofia skriver:

    Hoppas att du får en riktigt härlig semester. Det ska bli intressant att se om humira hjälper för dig också :)

  3. jagochminmage skriver:

    Härligt med semester. Hoppas du får vila upp dig ordentligt! =) Lycka till med Humiran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: