Sommarstädning inför semestern

Jag har lagt ner ett par dagar på att göra en ordentligt städning av lägenheten. Det har varit jobbigt men ack så välbehövligt. När semestern kommer så ska jag i alla fall inte behöva tänka på städning, och nu är det bara 3 arbetsdagar kvar. Det enda som oroar är min hals som börjar känna sig förkyld, snäll låt mig slippa detta elände. Även om det ska bli skönt med semester så längtar jag inte speciellt mycket, jag har nämligen inte något speciellt inplanerat. Kanske blir detta en semester då jag rent ut sagt får vila ut och bli en riktigt latmask, en riktigt semester helt enkelt. Nu börjar jag längta lite mer :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: